Bert Liefers clubkampioen dynamictennis enkelspel

Ongeslagen en met de maximale score is Bert Liefers op zondag 26 januari clubkampioen dynamictennis enkelspel geworden. Bert bleek voor de meeste spelers een maatje te groot en werd terecht kampioen met een score van 120 punten

Alle 9 deelnemers speelden 1 game tot de 15 tegen elkaar. Ieder gewonnen punt telde mee voor de totaalscore. Deze opzet leverde veel inzet en mooie strijd op. Tussen de middag werd gezamenlijk genoten van de zelfgemaakte erwtensoep van Willem Pronk!

De strijd om de andere podiumplaatsen bleef tot het einde spannend. Vincent Jansen versloeg Gerard van Assen in zijn laatste wedstrijd, werd daardoor tweede en bleef Hans Boerdam net voor. Op een gedeelde 4e plek eindigden Herbert Heuvink en Gerard van Assen op slechts 1 punt van Hans.

Voorzitter Adri de Koning reikte Bert ’s middags de eerste wisselbeker van alweer een nieuw evenement binnen DTTV Wijhe uit en sloot daarmee het geslaagde toernooi af. Bert van harte!

Later dit voorjaar spelen de dames hun clubkampioenschappen. Ook de clubkampioenschappen dubbelspel staan dit voorjaar nog op het programma.

De uitslag:

  1. Bert Liefers 120
  2. Vincent Jansen 111
  3. Hans Boerdam 102
  4. Herbert Heuvink 101
  5. Gerard van Assen 101
  6. Rudi Kingma 99
  7. Bert Eikelenberg 94
  8. Wim Heuvink 66
  9. Willem Pronk 44