De Peperhof school wint Albert Heijn Scholieren Tafeltennistoernooi 2019

Tijdens de Kerstvakantie hebben tientallen kinderen meegedaan aan het Albert Heijn Tafeltennis scholierentoernooi. De DTTV Wijhe organiseerde deze activiteiten al voor de 47e (!) keer. Het was op 27 december gezellig druk in het  clubgebouw aan De Lange Slagen. Vorig jaar won de Matzerschool de wisselbeker en dit jaar ging de beker naar De Peperhof.

Op vrijdag 27 december 2019 werd  het Albert Heijn Scholieren Tafeltennistoernooi gehouden. Hieraan  deden 14 leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 mee van vier basisscholen: Sint Jozef, De Bongerd, de Matzerschool en OBS de Peperhof.

Jongens/meisjes groep 5/6
Alle kinderen uit de groepen 5 en 6 speelden in een zevenkamp tegen elkaar. Iedereen moest  zes wedstrijden spelen. Anouk ten Klooster  won al haar wedstrijden en eindigde dus als eerste. Roemer Hilaridus eindigde als tweede, Jelle Wiegel als derde en Stijn van Maren als vierde.

Jongens/meisjes  groep 7/8
In deze leeftijdscategorie speelden de kinderen ook een zevenkamp. Hier waren de wedstrijden onderling zeer spannend. Dat bleek ook uit de eindstand. Er eindigden drie kinderen met vier punten en drie kinderen met 1 punt. De onderlinge wedstrijden moesten uitmaken wie er boven wie eindigde.
Lise Schoot Uiterkamp won al haar wedstrijden en werd eerste. Tweede werd Marthe Schalkwijk, derde Wouter Bakker en vierde Jonathan van der Zee.
Er werd op een aardig niveau gespeeld en wat belangrijk was is dat de kinderen er veel plezier in hadden. Een geslaagd toernooi!

Riki klein Woolthuis