DTTV Feestelijke Verrassingsbingo

Corona of niet: de feestavond van DTTV Wijhe moest ook in 2021 natuurlijk doorgaan. In plaats van ons clubgebouw werd het een online feestelijke verrassingsbingo. Ook nu weer bleken we met elkaar prima in staat met elkaar een gezellige clubavond te beleven en een feestje te bouwen!

De online bingo bleek een welkome vrolijke activiteit in coronatijd. De animo was dan ook groot: bijna 70 bingospelers hadden zich aangemeld en keken reikhalzend uit naar de ‘alternatieve feestavond’. Het enthousiasme van de deelnemers werd nog groter toen de feestcommissie de week voor de bingo iedereen thuis verraste met een goed gevulde doggybag vol hapjes, drankjes en natuurlijk de bingoloten. Ook de oproep om vrijwillig thuis alvast het vorig jaar geïntroduceerde clublied in te zingen, te filmen en op te sturen werd door veel leden positief ontvangen. Het leverde stuk voor stuk prachtige inzendingen op.

Met dank aan Tom van Duuren kon de feestcommissie gebruik maken van de Jambalaya studio in Raalte; compleet met passend decor en diverse camera’s werd zo een live-uitzending verzorgd die in tientallen huiskamers werd gevolgd. Na de opening door voorzitter Willem Pronk speelden we verspreid over de avond vier bingorondes. Iedereen deed fanatiek mee: er werd veel gejuicht, geklapt en natuurlijk samen gezongen bij een valse bingo.

De rondes werden afgewisseld met muzikale en cabareske intermezzo’s. Zo brachten Guus en Niels Bergevoet een ode aan ons mooie Salland en de fantastische sport dynamictennis. Ook zeer in de smaak viel de cabaretact van de potentiële leden Snipnie en Snapnie (Gerrit Schuurman en Rudi Kingma). Na de finaleronde van de bingo was het spetterende eind natuurlijk de compilatiefilm van alle leden die hebben meegezongen aan ons clublied ‘DTTV is mijn lust en mijn leven’.

Gezien de vele enthousiaste reacties kunnen we niet anders dan terugkijken op een geslaagde avond: ‘Wat een kanjerclub hebben we toch. ‘Het voelde echt als een avondje ‘uit’. ‘Wat een superorganisatie’ en ‘leuk om iedereen weer even te zien’, is zomaar een greep uit de tientallen reacties die de feestcommissie per chat, mail en persoonlijk heeft ontvangen.

We feliciteren alle prijswinnaars met hun gewonnen prijzen: Hillie Hendriksma, Mirjam Doorn, Familie Esselink, Willem Pronk, Jacqueline Kiekebosch, Anneke van Duuren, Geertje Kruijsinga-Beltman en Bryan Klomp. Natuurlijk bedanken we Jambalaya voor het beschikbaar stellen van de studio, apparatuur en technische ondersteuning; Guus, Niels Gerrit en Rudi voor de prachtige intermezzo’s; Gerard van Assen en Dirk Dijkslag voor de 1,5 meter hoofdprijs en alle deelnemers voor de enthousiaste deelname.

Wil je nog een keer nagenieten of zien wat je gemist hebt? Bekijk dan de foto’s (zie linkjes onder) en  video’s van Mijn mooie Salland, dynamictennis, Snipnie en Snapnie en het clublied.

Tot volgend jaar!

De feestcommissie
Martin, Johan, Jos en Herbert