Elf jeugdleden hebben donderdag 12 december meegedaan aan de tafeltennisclubkampioenschappen van de jeugd. Ze werden verdeeld over een vijf- en zeskamp. De nummers 1 en 2 van iedere poule speelden kruisfinales. Niek Esselink won hierin van Tom Woesthoff en Tom Esselink versloeg Leroy.
De broers Tom en Niek speelden dus de finale, terwijl Tom Woesthoff en Leroy streden voor de plaatsen 3 en 4. Beide slotpartijen waren bijzonder spannend. Tom Woesthoff wist in de kleine finale met zijn overwinning op Leroy de 3e plaats in de wacht te slepen.
Na een aanvankelijke voorsprong van 2-0 voor Niek op de finaletafel, wist Tom toch nog terug te komen tot 2-2. In de vijfde set maakte Tom wederom een opgelopen achterstand goed, zodat ze met 10-10 weer naast elkaar stonden. Niek wist uiteindelijk toch de partij naar zich toe te trekken met een 14-12 overwinning en werd hiermee clubkampioen 2019 bij de jeugd.
De eerste 3 prijswinnaars kregen een mooie sporttas cadeau en alle overige deelnemers een bidon met het nieuwe clublogo.