NK Dynamictennis 2019
DTTV Wijhe

Voortreffelijke prestaties Wijhenaren tijdens NK dynamictennis

Tijdens de Nederlandse Dubbelkampioenschappen dynamictennis hebben de Wijhese deelnemers afgelopen zondag voortreffelijk gepresteerd met onder andere één derde en twee eerste plaatsen.

Bert Liefers werd in de C-klasse Nederlands kampioen met Harry Breuker van LITAC (die de geblesseerde Herbert Heuvink verving). In de D-klasse won het jonge Wijhese koppel Nick Heuvink en Nino Jansen eveneens de Nederlandse titel. In de finale versloegen zij Jolanda en Robbie Kuiper van DTTC. De strijd om de derde plek was een Wijhes onderonsje. In een spannende wedstrijd bleken Ben en Inge Ruiter net iets sterker dan het koppel Gerrit Oosterink/Wim Voskamp.

Trots op Wijhe
Burgemeester Ton Strien vertelde trots te zijn dat TTV Wijhe erin geslaagd is deze NK in ons eigen dorp te organiseren. Hij wees daarbij op de groeiende populariteit van de sport en het sterk gestegen ledenaantal tot inmiddels ruim 100. Ook dit weekend was veel publieke belangstelling in sporthal De Lange Slag.

Meer mooie prestaties
Ook de andere deelnemers uit Olst en Wijhe speelden heel verdienstelijk en boekten fraaie resultaten. In de D-klasse werden Wim Heuvink/Jan Willem Jonker 5e, Gerrit Schuurman/Bert Eikelenberg 6e, Rudi Kingma/ Vincent Jansen 7e (wegens blessure uitgevallen in de kwartfinale), Johanna /Tonnie Teekema 11e, Monique Liefers/Peter van Emmen 13e, Mia Teunissen/Joke van Seijen 15e en Jacqueline/Reinoud Kiekebosch 16e. In de C-klasse eindigden Gerard van Assen/Dirk Dijkslag als 6e.

Veel positieve reacties
TTV Wijhe kijkt tevreden terug op dit geslaagde NK en is blij met de grote publieke belangstelling. Iedereen die geïnteresseerd is in dynamictennis is van harte welkom in een van de acht trainingsgroepen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *