Voortvarende start DTTV Wijhe in landelijke competitie

Na tientallen jaren is DTTV Wijhe weer vertegenwoordigd in de landelijke tafeltenniscompetitie. Het eerste jeugdteam, bestaande uit Tom en Niek Esselink en Tom Woesthoff komt uit in de landelijke C-klasse. De talentvolle jongens zijn voortvarend gestart: de eerste competitiewedstrijd tegen Arnhem werd overtuigend met 9-1 gewonnen. Afgelopen zaterdag gevolgd door een verdienstelijk gelijkspel tegen Bijmaat 1 uit Huizen. Na twee wedstrijden staan ze gedeeld eerste met 14 punten.

Het jeugdteam is afgelopen jaren in de regiocompetitie diverse keren kampioen geworden en gepromoveerd. Niet geheel onverdiend. De jongens trainen hard en veel. Naast de twee reguliere trainingsavonden bij DTTV Wijhe trainden ze afgelopen seizoenen zelf onderling nog extra. Dit jaar doen ze daar nog een schepje bovenop.

Extra training van jeugdbondscoach
Tom, Niek en Tom zijn namelijk geselecteerd voor het regionaal trainingsnetwerk. Op maandagavond (Twello) en vrijdagavond (Zwolle) krijgen ze extra training van NTTB-jeugdbondscoach Titus Damsma. Een keer per 14 dagen is er ook nog een trainingsdag van 10.00-15.00 uur.

Volgende thuiswedstrijd: 2 oktober 12 uur
Komende zaterdag speelt het eerste jeugdteam van DTTV Wijhe haar volgende wedstrijd; thuis tegen medekoploper Amsterdam ’78 1. De wedstrijd in het clubgebouw van DTTV Wijhe aan De Lange Slagen 41 begint om 12 uur. Iedereen is van harte welkom.

De overige thuiswedstrijden:  
– zaterdag 9 oktober / 12 uur tegen Entac (Enschede)
– zaterdag 6 november / 12 uur tegen Bijmaat (Huizen)
– zaterdag 11 december / 12 uur tegen Hilversum