Senioren

Bij DTTV Wijhe kun je zowel recreatief als in competitieverband spelen. Dankzij het eigen clubgebouw kun je kiezen uit diverse trainingsmogelijkheden. Op donderdagavond is er een gediplomeerde trainer.

Training
dinsdag van 20.00 tot 22.30 uur – recreatie
donderdag van 19.30 tot 21.30 uur – competitie + recreatie (2 tafels)
zaterdag van 16 tot 18 uur – recreatie

Competitie
De senioren competitiespelers zijn naar sterkte ingedeeld in 3 competitieteams. Competitiewedstrijden worden gespeeld door teams van 3 spelers. Een competitiewedstrijd bevat 9 enkelspelen en duurt gemiddeld ongeveer 3 uur. De teams van DTTV Wijhe spelen hun thuiswedstrijden op maandagavond vanaf 19.45 uur. In de agenda vind je het actuele programma.
Klik hier voor de uitslagen en standen.

Teams
Team 1 (3e klasse): Benny Mulder / André van de Klok / José Eijkelkamp / Ceaser Abdulwahed
Team 2 (4e klasse): Riki Klein Woolthuis / Adri de Koning / Guus Bergevoet
Team 3 (6e klasse) : Gerrit Oosterink / Jan Sanders / Harry Geerligs

Activiteiten
Verspreid over het jaar organiseert DTTV Wijhe allerlei activiteiten voor seniorleden, zoals een gezellige bierproeverij, oudejaarsmiddag, feestavond, Kerst- en Nieuwjaarsteamtoernooi, clubkampioenschappen, uitwisseling met andere verenigingen en het meitoernooi. De trainingsgroepen organiseren zelf soms ook een leuk samenzijn, zoals een barbecue of etentje. Daarnaast organiseert DTTV Wijhe al ruim 40 jaar in de Kerstvakantie het Albert Heijn Tafeltennisscholierentoernooi en -Kindertafeltennisfeest.